Медитация „СЪТВОРЕНИЕ ЗАЕДНО С ВИСШЕТО АЗ“

Седнете в удобна за вас поза. Дишайте дълбоко, ритмично и спокойно. Помолете своето Висше Аз да се съедини с вас. Представете си, че отгоре ви се спуска лъч светлина и навлиза във вас през темето. Този лъч пронизва цялото ви тяло и отива в земята през краката ви. Това е чист, сияещ, светъл лъч. Той носи в себе си Божествена енергия. Той ви дарява усещането за безгранична и всеобхватна любов.

Усетете тази любов, почувствайте как тя ви изпълва, подобно на съд, как тя прониква във всяка клетка на вашето тяло. Почувствайте как ви обзема блаженство, продължително усещане за удоволствие. Бог, вашето Висше Аз, ви обича със светла, силна и страстна любов. Позволете на себе си да останете в това състояние толкова, колкото ви се иска. Нека всички части на вашето същество се наситят с тази любов. Осъзнайте, че вие носите в себе си тази любов постоянно, всяко мигновение от вашия живот. Помолете Висшето си Аз да приведе вашите тела, енергии и вибрации в хармонично състояние с Божествената Любов.

Тази любов се излъчва от вас, вие светите с тази любов. Тя идва от самата сърцевина на вашето същество, от централния стълб светлина, който ви пронизва. Този стълб именно е канала на съединяването ви с Висшата ви част. Осъзнайте, че тази вертикала ви съединява и с другите въплъщения на вашето Висше Аз.

Обърнете се към своя Дух и му задайте въпрос: „Скъпи мой Дух, какво следва да науча сега? Моля те, дай ми това знание, нека то да слезе върху мен и да навлезе във всяка клетка на моето същество“. Усетете как това знание слиза върху вас. Останете в това състояние толкова, колкото е необходимо.

След това се концентрирайте на сърдечния център, почувствайте как с всеки удар на вашето сърце се поражда вълна от любов – тази любов, която идва към вас при съединението ви с Висшето Аз. Тези вълни се разпростират и образуват хоризонт – пространството на вашата Вселена. Почувствайте как вие творите своята собствена Вселена. Помолете Висшето Аз да сътвори за вас и чрез вас светла, радостна, изпълнена с любов Вселена. Нека всичко в нея да бъде разположено така, че вие да успеете да научите всички нужни сега за вас уроци по най-бързия, ефективен и радостен начин.

В заключение помолете Висшето Аз да ви помогне да съхраните това усещане за цялостност, хармония, любов и светлина във всяко мигновение от вашия живот. Изпратете благодарност на вашето Висше Аз за неговата помощ и любов.

Урания
http://y-kostra.ru/

Вашият коментар