МЕДИТАЦИЯ „СРЕЩА С АНГЕЛИТЕ“

Седнете удобно на спокойно място. Помолете вашето Висше Аз да ви помогне да се срещнете с братята и сестрите си от вашето духовно семейство. Затворете очи, дишайте бавно и плавно, като е желателно да правите паузи между вдишванията и издишванията. Почувствайте как с всяко вдишване вие започвате бавно да се движите нагоре, плавно издигайки се все по-високо и по-високо по дългия вертикален тунел над главата ви. Правейки издишване, вие като плувец, изплуващ от дълбокото, малко забавяте, за да отдъхнете от подема и да се приготвите за следващия тласък нагоре. Вие вече можете да видите светлината в края на този дълъг тунел. Стремете се към него с цялото си същество и подема ще тръгне по-бързо.

Ето, че вие вече докосвате тази светлина с върха на главата си, още едно вдишване и вие буквално ще изплувате в огромно ослепително пространство. В него вие летите. Струва ви се, че се намирате на небето във вътрешността на пухкав облак. Огледайте се наоколо. Навсякъде около вас виждате лицата на ангели, те ви обкръжават отвсякъде, от тях тече такава любов към вас и такова възхищение, че в началото ще ви трябва известно време, за да привикнете към това. Поздравете ги, позволете им да ви докоснат, да ви обгърнат. Вие задължително ще усетите тези съприкосновения, те ще бъдат подобни на леки докосвания. Но ще ги има много. Може би дори ще чуете пърхането на крилата им. Вие за кратко сте се върнали у дома, към своето духовно семейство, и те са щастливи да ви приветстват. Позволете им да направят за вас това, което им се прииска да направят за вас. Може би те ще поискат да ви включат в своя ангелски хоровод, може би ще поискат да ви съблекат и окъпят в лъчите на светлината и своята любов. Може би те ще поискат да ви направят ангелски масаж. Може би ще ви поднесат свои подаръци. Каквото и да направят те, всичко това ще бъде уместно и всяко тяхно съприкосновение вие ще усетите като най-голям подарък за себе си, ще бъдете щастливи от всяко тяхно докосване, защото ще чувствате, че за вас няма нищо по-близко и по-родно от тях.

Когато разберете, че ви е време да се връщате, ангелите отново ще се съберат около вас и всеки от тях със своето прикосновение ще ви предаде частица от своята енергия, която вие ще понесете със себе си на Земята. Почувствайте как вашето същество като съд се напълва с тези енергии. Осъзнайте колко е важно за тях това, че вие ще понесете тяхната енергия надолу. Всяка частица от тази енергия ще бъде завинаги свързана чрез вас с Родния Дом, вие ще бъдете посланик на Светлината на Земята, посланик на велики ангелски същности, посланик на Любовта. Почувствайте тези пеещи вътре във вас енергии, почувствайте с цялото си тяло този хор и осъзнайте, че, спуснали се на Земята, вие винаги ще ги носите в себе си, ще светите с тях и ще осветявате пътя за себе си и за другите.

Благодарете на ангелите за техните дарове и с леко и свободно сърце се гмурнете в неголямото отверстие под краката ви. Вие ще се спускате по него надолу така плавно, както сте се издигали, правейки вдишване и издишване, само че сега с всяко издишване вие ще се приближавате към Земята, към самия себе си, седящ в медитация в тихата стая. Направете още едно вдишване и отворете очи. Чувствате ли още в себе си пеещите енергии на Ангелите?

Урания
http://y-kostra.ru/

Един коментар to “МЕДИТАЦИЯ „СРЕЩА С АНГЕЛИТЕ“”

  1. krasi Says:

    komentara e v men


Вашият коментар