Медитация „ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЯЛОТО ОТ СТАРАТА ЕНЕРГИЯ“

Старата енергия (страхове; безпокойство; комплекси – неразрешени ситуации, болезнено заседнали в нашата личност; разочарования и т.н.) предизвикват реакцията на нашето тяло във вид на неразположения, умора и болести. Колкото повече нова енергия приижда на Земята, толкова по-рязко и отчетливо се разграничава старата енергия в нашето тяло. Ние усещаме изостряне на предишни проблеми и отдавна забравени болежки. За да се избавим от това на енергийно равнище, а след това и на физическо равнище, сега на нашето тяло му трябва помощ, при това колкото по-възрастно е вашето тяло, толкова повече то се нуждае от помощ. Тази медитация ще ни помогне да очистим своята енергетика и да приведем в баланс физическото тяло.

Седнете в удобна за вас поза. Помолете Висшето си Аз да се съедини с вас. Представете си как сияещ бял лъч се спуска върху темето ви и преминава през тялото ви. Радост и любов ви преизпълват, вие изпитвате усещане за удоволствие. Вашето Висше Аз ви приветства и ви изпраща безкрайния поток на своята любов. Почувствайте го с цялото си тяло, нека тя проникне във всички клетки на вашия организъм, вдишвайте я и я издишвайте. Пребивавайте в това състояние толкова, колкото е необходимо, за да се насити вашето тяло с това усещане.

Сега обърнете внимание на своя гръбначен стълб. Старата енергия се съхранява във вашето тяло във вид на капсули или черупки, намиращи се в областта на гръбначния ви стълб. Можете да си представите своеобразни „нанизи“ от тези капсули или „орехчета“. Светлата енергия на Вашето Божествено Аз тече около тях, обхващайки ги със своята светлина и любов. Изразете намерение сияещата енергия на Висшето Аз да застави тези „орехчета“ или „капсули“ да се разтворят, така че старата, тъмна енергия, излизайки навън, мигновено да се трансформира и да се слее с единната енергия на любовта и светлината. Вие можете да наблюдавате как вашите „орехчета“ се разпукват един след друг, освобождавайки енергия, от която вие можете да се възползвате. Представете си, че лъчът на Божественото Аз, който преминава през вас и изцелява вашите стари проблеми, отива надолу, в Земята, съединява се с нея и внася своята, вече трансформирана, светла енергия направо в ядрото на земята. Изпращайте своята любов на Земята заедно с тази светлина. Почувствайте ответния поток, идващ от Земята през вашето тяло към Висшето Аз. Това е отговорът на вашата майка-Земя. Пребивавайте в усещането за двата потока толкова, колкото ви е необходимо.

Като заключение изпратете благодарност на Висшето Аз, Земята и самите себе си. Почувствайте лекотата в тялото. Почувствайте себе си изцелен.

Урания
http://y-kostra.ru/

Вашият коментар