Техника-Медитация „СПИРАЛИ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО“

Както и всички останали техники, тя е проста по форма, но много дълбока по съдържание. Вие можете да осъществите Възнесение, взимайки за основа тази техника. Разбира се, тя ще стане само върха на айсберга, сърцевината или индикатора във вашата духовна работа. По-нататък ние ще развиваме тази техника, напълвайки я с ново съдържание и нови измерения.

Ето и самата техника:

Трябва мислено да си представите спирална стълба, губеща се във висините към Божествения Източник. Визуализирайте себе си застанали на тази стълба и започнете да се движите нагоре. Около вас няма материални предмети, само енергия; огледайте се наоколо, разгледайте какъв цвят има тя, каква интензивност има този цвят, какви вибрации носи тя – това е вашата сегашна точка, това е равнището на вибрациите на вашето съзнание в дадения момент. Започнете да се издигате по стълбата нагоре, стремително възнасяйки се по часовниковата стрелка, навивка след навивка – златистият цвят започва да сияе отвътре всичко с все по-интензивни и ярки оттенъци; достигнете равнището на равномерно златисто светене. В началото този цвят може да има меден оттенък, издигнете се по-високо – той започва да придобива ярко златисто светене, още една навивка – златистият цвят започва ослепително да блести с ярки наситени от Светлина цветове, още една навивка – и в него започва да се проявява чиста бяла Светлина. Движете се по-нагоре, постепенно белият цвят става все повече и ето, че наоколо вече Сияе ослепителна Бяла Светлина с Проблясъци на златисто Светене. Движете се още по-нагоре, Бялото сияние става плътно, още по-нагоре Светлината започва да искри като първи сняг. Интензивността на светенето расте, Светлината искри като брилянти, това е пределната концентрация на Светлината.

Ако вие сте достигнали до това равнище – това е много добре, ако направите още една навивка, Светлината променя честотата си, тя става вече твърде непоносима за човешкото съзнание. Затова без определена подготовка да се върви по-нагоре не си струва.

Всеки от вас ще започне възхождането от своето равнище. Началните цветове могат много силно да се различават, но стандартен за много добро равнище на развитие и разкритие на сърдечната чакра се явява цвета на Божествената Любов, тоест медно-златист или млечно-златист. С него и започнах аз описанието, обаче вие може да се огледате и да видите наоколо плътна тъмнина или неопределени цветове с мръсни оттенъци, това е много добре, в известен смисъл, да започнете движението от черно, даже чисто психологически (вие може да видите зелен, син, виолетов, а след това и златист, и т.н.).

Движете се нагоре стъпка след стъпка, първите навивки можете да прелетите, като божествен вихър, а след това вашето движение ще се забави, преминавайки към много по-спокойно възхождане. Това означава, че вие преминавате фаза, вече достъпна за вашето съзнание. Вие вече сте били там, издигали сте се на това равнище, посещавайки семинари, четейки духовна литература, извършвайки своите духовни подвизи.

Вихрено вие се пренасяте именно през тези равнища, където вече сте били неведнъж. По-нататък започват равнища, където сте попадали случайно или са ви подхвърляли духовните учители или техните книги. Тук вие преминавате към плавно възхождане. В някакъв момент вие ще опрете в преграда и ще усетите, че не можете да се придвижвате повече. Направете още едно усилие и спрете – за днес това е вашият предел. Ако енергиите около вас ви харесват, то те се отнасят към спектъра на златистото и бялото, фиксирайте това състояние. Подишайте, пропускайки тези вибрации във всяка клетка на вашето тяло, изпълнете се със Светлина докрай. До тук вие издигахте съзнанието, сега на всяко вдишване, пропускайки тези вибрации през тялото си, вие издигате нагоре своето тяло, това е много важно!

За тези, които вече чувстват връзката си с Висшето Аз, пътят не е свършил. Вие можете да се обърнете към своето Висше Аз и да се слеете с Него. Помолете да ви издигне по-високо. Представете си как се възнасяте във вид на Ангел още по-високо, но не се опитвайте да го пришпорвате, то ще ви издигне на това равнище, което вие сте в състояние да възприемете. Опитайте се да вместите тези вибрации в себе си, изравнете своето съзнание с тях, пуснете ги в своето съзнание и следващият път се опитайте да се издигнете на това равнище сами.

Още едно важно нещо, което можете да направите в момента на подема, е да достигнете равнището на златисто-бялото светене или Белоснежно със Златисто. Съединете се със своя Ангел, слейте се с него в едно. Сега се озърнете наоколо, вие ще видите ангели, които Ви обкръжават, вие пребивавате в енергиите на Дома. Използвайте този момент за общуване. При по-висока вибрация да общувате с тях ще бъде вече по-сложно, тя твърде силно изпълва вашето възприятие.

Всички ние сме различни, при всеки от нас циклите и фазите са различни. Това равнище, което за вас е било непреодолима преграда, утре може да ви се отдаде лесно или обратното. Всичко зависи от вашето вътрешно състояние.

http://y-kostra.ru/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: