Техника-Медитация „ЗВЕЗДА“

Тази техника е предназначена за работа с личните и планетарни Хроники на Акаша във Възнесението на Земята.

Погледнете на себе си отстрани: как изглеждате? Глава, ръце, крака – това ли е всичко, което виждате? Знаете ли какво представлявате вие в действителност, какво виждам аз? Аз виждам красиви звезди с множество лъчи, преливащи в различни цветове! Всеки лъч на всяка звезда – това е съзнание, въплътено или не, всеки такъв лъч е едно Аз, а всички вие създавате уникален божествен ансамбъл от съзнания, който звучи в пространството на мирозданието! Когато вие се въплъщавате на Земята, вие сякаш изпускате на планетата своите лъчи, множество лъчи! Тези лъчи пронизват пространството и времето. Някои се въплъщават на Земята само с един лъч, някои изпускат на планетата няколко лъча, при някои от вас лъчите са се спуснали едновременно, а при някои различните лъчи са разнесени по различни епохи на Земята, във всеки случай всеки лъч многократно се отразява от времевите и пространствени слоеве на Земята, създавайки множествеността от въплъщения. Вие нали знаете, че всички ваши въплъщения се намират в едно Сега? За центъра на вашата Звезда, от която ние наблюдаваме с вас Земята, няма минало, настояще и бъдеще, тук всичко е Едно. Ние виждаме веднага момента на образуването на Земята и последния миг от нейното съществуване. Ние съществуваме на нея едновременно във вид на кристали в началните енергии на планетата и във вид на представители на Лемурийската цивилизация, и ето, извършваме странен ритуал в Храм на Атлантида. А кой отива да покори Индия с войските на Македонски, кой плаче на гроба на загиналия си съпруг, кой гори на клада, или се възнася на крилата на научните прозрения, или дълго пише сложни кукички в партитурата? Всичко това сте Вие – в доспехи и бални рокли, в люти битки и хладнокръвни схватки, в радост и печал, в святост и грях, и всичко това едновременно, като многократно припокриващи се кадри върху лентата на фотограф, изхитрил се да заснеме и сватба, и погребение, нито веднъж не превъртайки лентата! Какъв широк спектър, какъв обхват, изглежда няма пътечка, по която да не сте преминали, няма чувство, което да не сте изпитали! Вие сте побрали в себе си цялата планета, всеки обрат в Земната история е обрат във вашия живот. Почувствайте колко сте многомерни! Почувствайте този момент! Поберете в себе си всичко, потърсете целия опит и знания, които вие сте придобили на тази планета, чувствате ли го?

А сега излезте от рамките на човечеството, издигнете се нагоре към самия център на Звездата, която сте ВИЕ. Погледнете на вашите животи от дълбочината на съзнанието на Божественото Единство, разгърнете многомерната тъкан на вашите животи, където множеството връзки на вашите въплъщения се сплитат, носейки върху себе си мънистата на въплъщенията. Колко сложни спирали ДНК, колко сложна тъкан от дълги нанизи на ваши въплъщения сега лежат пред вас. Осветете със Светлината на своя Дух, вечно Единен в Божественото, всички мъниста на тази тъкан, напълнете всяка от тях със Светлина, подарете на всяка от тях докосването до истинската Божествена Любов. Разгледайте едно от мънистата. Погледнете себе си от дълбочината на своята Божественост, четящи тези редове от екрана, като на нещо външно и много любимо. Вземете себе си в дланите на Любовта и напълнете себе си с Божествена Светлина. Вие сте Божествена Светлина и вие я дарявате на едно от своите въплъщения, за вас Завесата не съществува, Вашата божествена Светлина пронизва човешката фигура, вие сте поместили своето тяло в центъра на Божествения Лъч, вашето съзнание започва да вибрира все по-високо и по-високо, вашата фигурка бавно започва да се носи в лъча Светлина, изпълвайки се с нея. Съзнанието се отваря към Божествения Източник и в главата зазвучават ангелски тръби ОМ! Фигурката започва да излъчва Светлина, вие нежно преминавате по спиралите ДНК на тази фигурка, активирайки с ръцете на Божествената Светлина нейните връзки.

Сега се издигнете над фигурката и излезте от наниза на въплъщенията назад към центъра на Звездата, към центъра на вашия Дух. Подредете със своите Божествени Ръце мънистата на вашите въплъщения, нека те се наредят пред вас като броеница, заемете се с всяко от тях с Любов и вдъхнете на всяко от тях Светлина и Божествена Любов. Наблюдавайте как те се очистват, как се възстановява техният блясък, как изчезват от тях всички тъмни петна, как се разрешават всички проблеми. Вие сте самата Божественост, вие можете всичко от дълбочината на Божественото Единство. Вашата броеница се изпълва със Светлина, почувствайте това, всяко мънисто, всеки ваш минал живот, всяко въплъщение се къпе в Божествена изцеляваща Светлина и Любов. Вашата карма се очиства, вашите вибрации се повишават, а съзнанието се стреми да обгърне цялото мироздание, за него вече няма граници!

Сега погледнете Земята, виждате ли колко е прекрасна тя? Виждате ли колко е прекрасно нейното божествено тяло? Колко прекрасно е нейното бъдеще! Гледайте внимателно, вие виждате в тези искри, които просветват на многомерното и все времево тяло на планетата познатите мъниста на вашите животи, вие виждате как те излъчват Светлина, преобразявайки всичко наоколо? Как хората, които ви обкръжават в различните времена и въплъщения, удивено се вслушват в себе си, как се разведряват и просветляват лицата им! Как тази вълна от един Човек на Светлината към друг обхваща планетата, пробуждайки все нови и нови хора, как количеството Хора на Светлината расте с всеки миг? От самия център на мирозданието, от божествения първоизточник, през самата сърцевина на вашата Звезда, към повърхността на планетата идва Лъч на удивителна красота. Всички лъчи на вашата Звезда примигват в космическа светлинна песен, всеки лъч, всяка частица от вашата Духовна Същност споделя със Земята висшите аспекти на божествените Енергии, проявени чрез вас във всички времена. Във всички точки на вашите въплъщения започва да звучи тази музика, която са чакали тук и на която са се надявали – Музиката на Божественото Възнесение!

http://y-kostra.ru/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: