Техника „АНТИВИРУС“

Намирайки се в помещение, където вероятността да прихванете зараза е висока – вагон, метро или офис с множество болни, но все пак труженици, тръгнали по капиталистическа традиция на работа, се настройте на позитивна вълна. Запомнете, че болестта може да проникне в който и да е, само възползвайки се от вратата на страха, депресията и унинието, нервното състояние, съгласието ви да я пуснете и от нищо друго.

Вътрешно се усмихнете и запазете тази вътрешна усмивка през цялото време. Огледайте се наоколо с Любов, благодарете на помещението, в което се намирате, и хората, които са около вас. Това ще отвори сърдечната чакра и ще прогони страховете. Разтворете своята усмивка във всички клетки на своето тяло, обърнете се към тях с Любов, поговорете с тях, представете си как те ви се усмихват в отговор. Особено се съсредоточете на проблемните области, изпратете усмивка и любов там, постигнете пълен резонанс в цялото тяло. Това е всичко, сега вие се намирате под абсолютна защита. Запазете това състояние през цялото време на пребиваване в зоната на риска. Колкото по-често правите това, толкова по-просто ще бъде да извиквате нужното състояние и толкова по-ефективно ще бъде то.

Така е, а вие нали не си помислихте, че тази практика помага само при инфекции? Всъщност това е универсален начин да поддържате вътрешно състояние на благост и да проявявате своята божествена Любов.

http://y-kostra.ru/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: