Медитация „СВЕТЛИНА И ИЗОБИЛИЕ ВЪВ ВАШИЯ ЖИВОТ“

Седнете в удобна за вас поза. Дишайте дълбоко, ритмично и спокойно. Помолете своето Висше Аз да се съедини с вас. Представете си, че отгоре ви се спуска лъч светлина и навлиза във вас през темето. Този лъч пронизва цялото ви тяло и отива в земята през краката ви. Това е чист, сияещ, светъл лъч. Той носи в себе си Божествена енергия. Той ви дарява усещането за безгранична и всеобхватна любов.

Почувствайте тази любов, почувствайте как тя ви изпълва, подобно на съд, как тя прониква във всяка клетка на вашето тяло. Почувствайте как ви обзема блаженство, продължително усещане за удоволствие. Бог, вашето Висше Аз, ви обича със светла, силна и страстна любов. Позволете на себе си да останете в това състояние толкова, колкото ви се иска. Нека всички части на вашето същество се наситят с тази любов. Осъзнайте, че вие носите в себе си тази любов постоянно, всяко мигновение от вашия живот.

Вие попивате тази любов с всяко вдишване и я излъчвате от себе си с всяко издишване, вие светите с тази любов. Тя идва от самата сърцевина на вашето същество, от централния стълб светлина, който ви пронизва. Този стълб именно е канала, съединяващ ви с Висшата ви част.

След това се концентрирайте на сърдечния център, почувствайте как с всеки удар на сърцето се поражда вълна от любов – тази любов, която идва към вас при съединението ви с Висшето Аз. Тези вълни се разпространяват кръгово и образуват хоризонт – пространството на вашата Вселена. Почувствайте как вие творите своята собствена Вселена. Помолете Висшето Аз да сътвори за вас и чрез вас светла, радостна, изпълнена с любов Вселена. Нека всичко в нея да бъде разположено така, че вие да успеете да научите всички нужни сега за вас уроци по най-бързия, ефективен и радостен начин.

След това помолете своето Висше Аз да ви издигне по светлинния стълб нагоре, за да можете да видите себе си отстрани. Вие виждате как седите в медитация, как вашето тяло е обкръжено от светлинна сфера. Издигнете се още по-високо. Вие виждате как вашата светлинна сфера посредством нишки се преплита с други сфери от светлина, как всички те излъчват светлина с всяко вдишване. Издигнете се още по-високо. Сега вие виждате как множество светлинни сфери, преплитайки се, образуват рисунък на Цветето на Живота, голямо светещо кълбо. Това кълбо диша. Неговите вдишвания и издишвания са пълни с Божествена енергия на светлината, идваща отвътре това кълбо, от самата му сърцевина. С всяко вдишване в светлинните сфери постъпва енергия на любов и грижа от самата сърцевина на това кълбо. Така диша въплътеното на нашата планета семейство на светлината. Полюбувайте се на тази хармония.

Сега помолете вашето Висше Аз божествената енергия на любов, здраве и изобилие да постъпва във вашата светлинна сфера в такова количество, което би ви направило напълно щастливи, здрави и удовлетворени. Разрешете на вашето Висше Аз да отстрани всички, съществуващи за това, препятствия. Почувствайте себе си готови да приемете всички дарове на Божествената любов.

Сега бавно започнете да се спускате надолу, в своята светлинна сфера, почувствайте себе си вътре в нея, усетете как се е променило пространството около вас, как то се е изпълнило с любов и благополучие. Благодарете на Висшето Аз и енергията на Божествената любов за получените дарове и почувствайте себе си напълно щастливи.

http://y-kostra.ru/

Advertisements

Един коментар to “Медитация „СВЕТЛИНА И ИЗОБИЛИЕ ВЪВ ВАШИЯ ЖИВОТ“”


 1. Да живееш в сърцето е различно от това да живееш на Земята -:)
  Последното е причината Духът да бъде разбелен на 6 милиарда човеци;
  100-на милиарда растения, насекоми и животни и еди колко си камъни и минерали…

  А и 30-тината сантиметра Път
  – от ЕГО-то (центъра на мозъка) до мозъка в СЪРЦЕТО
  се изминава за доста десетилетия 🙂 Че често и не стигат -:)


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: