Медитация „ЗЛАТЕН ПОДНОС НА ТРАНСМУТАЦИЯТА“

Медитация „ЗЛАТЕН ПОДНОС НА ТРАНСМУТАЦИЯТА“

Почувствайте себе си Ангел, намиращ се в конуса на божествената Светлина и Любов. Почувствайте, че всяка частичка от вашето същество, всяка частичка от вашето тяло Е Духът.

В Ръцете ви се намира Златен Поднос. Това е поднос на решенията на вашите проблеми и решенията в духовната ви работа.

Поставете проблемите, които искате да разрешите, върху подноса отляво и вие ще видите как отдясно възниква решението на вашия проблем. Него винаги го е имало и е чакало кога вие ще успеете да стигнете до него по сложния път на човешките страдания и търсения или по простия и естествен път на Духа, ЗНАЕЩ ВСИЧКИ ОТГОВОРИ на ВСИЧКИ ВЪПРОСИ, ИМАЩ ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ на ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.

Пред вас на подноса отляво е ниската по енергия и невзрачна форма или безформена маса на вашите проблеми, отдясно – изящната конструкция от Светлина и Любов или просто кълбо от Светлина и Любов, което е Божественото Решение на вашите проблеми. Обединете ги заедно и погледайте как вашият проблем се трансформира в Решение.

ТОВА Е! Вашият проблем е решен на тънкия план. Поместете това Решение в себе си на нивото на Сърцето или в това място в тялото, откъдето вие сте извлекли проблема. Почувствайте как енергията на Божественото Решение променя вас и вашето възприятие за реалността, от сега нататък всяка ваша крачка ще бъде безупречна крачка към разрешаването на вашите проблеми. Отдайте се на енергията на Решението и следете за резултата или просто забравете за нея.

Златният Поднос на Балансиране на Енергийните Центрове

Почувствайте себе си Ангел, намиращ се в конуса на божествената Светлина и Любов. Почувствайте, че всяка частичка от вашето същество, всяка частичка от вашето тяло Е Духът.

В Ръцете ви се намира Златен Поднос. Това е поднос на решенията на вашите проблеми и решенията в духовната ви работа.

Обърнете своя вътрешен взор към коренната чакра. Кажете на себе си „Аз поставям на подноса всички проблеми, които имам в тази чакра“. Погледнете Златния Поднос, върху който отляво лежат проблемите, намиращи се в тази чакра, а отдясно Божественото Решение на тези проблеми. Обединете и трансформирайте тези енергии в Божественото Решение, поместете Решението на Божествената Светлина и Любов във вашата коренна чакра. Почувствайте как тя се изпълва със структурирана от Божественото Решение енергия на Любов и Светлина.

Преминете към следващата чакра.

По същия начин преминете през всички чакри на вашето тяло и намиращите се по-високо от него.

Божественото Решение може да ви се представи във вид на образ, усещане, геометрична фигура или просто Кълбо от Светлина. Помествайте Божественото Решение, чувствайте как се балансира енергията в чакрите, как те се изпълват с Музика на Хармонията, Светлината и Любовта. Как целият ви Централен Стълб вибрира подобно на струна, а всяка чакра пее чисто своята нота в божествения оркестър, който вие представлявате.

При завършването на медитацията вие ще усещате вътрешно безмълвие, пълнено с Божествена Музика!

Медитацията можете да провеждате толкова пъти, колкото ви е нужно и в различни вариации. Можете просто да вземете Златния Поднос – Хармония и Баланс за конкретна чакра и да поместите в съответната чакра. Балансирането на чакрите е желателно да се прави за всички наведнъж, тъй като те са свързани една с друга.

http://y-kostra.ru/

Advertisements

2 Коментари to “Медитация „ЗЛАТЕН ПОДНОС НА ТРАНСМУТАЦИЯТА“”


  1. Трансмутацията е един добър начин да забравим за страха, болката и огорченията от миналото и настоящето. Прекрасна медитация! Благодаря ви!

  2. ирина жечева Says:

    Благодаря! За да чета и слушам това аз съм по пътя на познанието и вярата. Онова, което винаги ме обезсърчава е представата на клане на монахини и монаси в българските манастири от турския ятаган и въпреки дългите, искрени молитви, помощ от небето Н Я М А . Къде е Бог тогава? Нали идва не когато трябва, а когато го помолим за помощ. Тогава защо не чува молбите им????


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: