БАЛАНСЪТ НА ЗЕМЯТА

14/03/2011

… Какво ни казва Духът на Земята (на Гея) за случващите се с планетата изменения.

– Във всяко измерение съществува някакво равновесие в състоянието на енергиите, което е призвано да удържа съществуващата форма, в това число и физически проявената. Измененията на този многомерен баланс сега протичат в ускорен режим, под влияние на програмите на Слънчевия Логос, който транслира енергийните импулси на трансформация, идващи от Галактическия център. Аналогични изменения протичат с всички планети, и Земята получава сигнали за тези трансформации, предавайки на планетите информация за своето състояние. Това е необходимо за общото изравняване на Оста на Слънчевата система в периодите на нестабилност, за да не се „запушват“ енергийните процеси, а да останат в управляемо състояние.

Периодът на понижена активност на Слънцето приключи. Получените енергийни импулси са задвижили течното ядро на планетата (на физически план), което е отнело няколко години. Сега тези енергийни напрежения се разреждат на всички планове. Разреждането протича във вид на земетресения и малки премествания на горния слой на почвата (свлачища и каменопади). По такъв начин се освобождава излишната енергия, която постъпва в общия затворен контур на енергообмен на планетата, привеждайки всички сфери (ноосфера, йоносфера, магнитосфера…) на ново ниво на равновесие. Преместването в течната част на ядрото променя приложната точка на планетарните сили, в това число, изменя се и нивото на гравитацията.

Нестабилността във всички слоеве и нива е необходима за привеждането на планетарните сили в активно състояние. Освобождаването на силите на стихиите и стихалиите също е необходимо за разрушаването на отживелите форми и сътворяването на нови (или проявяването на по-фини ефирни модели). На ефирния план Земята изглежда като разтеглена продълговата топка, която постоянно пулсира, отвръщайки по такъв начин на външните въздействия на слънчевия вятър и магнитните влияния. Магнитните линии също променят своето положение. Векторът на магнитното поле е нестабилен, както и електромагнитният контур на планетата. Протича ускорено предаване на електромагнитни импулси през Северния полюс, което променя също и неговото физическо местонахождение. Полюсът мигрира, описвайки неправилна елипса около обемната точка на входа на енергиите, настройвайки се към новата звездно-галактическа ос.

Вашите магнитни полета следват тези промени. Протича пребалансиране на предишното съотношение на електрическата и магнитната енергии във вашите енергийни тела, което може да се изрази в усещания за силни потоци енергия, преминаващи през телата ви, включително физическото (особено по време на сън или на сутринта). Тези изменения протичат във всяка клетка. Следователно, вашият енергиен заряд се променя. Когато напрежението на магнитното поле отслабва, вие усещате умора и дезориентация (ментална и емоционална). Когато се усилва, вие усещате пренапрежение, което е сложно да се обясни с думи. Струва ви се, че всички аспекти от вашия живот са напрегнати до предела.

Търсете и се стремете към вътрешен баланс. Доверете се на протичащите процеси, не се фокусирайте върху тях, но и не им се противете. Вашето тяло постепенно ще привикне към тях и ще започне да взаимодейства с планетарните процеси по-хармонично. При дискомфорт помолете своя Дух да ви балансира по най-добрият за вас начин. Ако вашият Дух е единен с Гея, Земята ще ви помогне да направите това и вие ще помогнете на нея, създавайки със своето равновесие енергиен оазис на покой и хармония. Нека Вярата и Любовта ви движат в тези сложни времена на промени.

Золотухина Татяна, 09.03.2010
www.metasintez.ru

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: