ЕДИННОТО СЪЗНАНИЕ НА ЗЕМЯТА

02/03/2011

В процеса на медитация на група Метасинтез бе получена информация за случващите се с нашата планета трансформации.

Казва ни се, че е формирано Единното Съзнание на Земята.

– А нима по-рано не е било така?
– Всички слоеве на съзнанието на планетата сега са съединени по повечето от параметрите. Това означава, че през всички тези енергийни полета на съзнанието може да се прокарва единна идея, която ще се възприема адекватно на всички нива. В много от слоевете е извършено енергийно изцеление. Земята е способна да прояви максимално своята планетарна същност. Сега Земята може по-хармонично да реагира на програмите на Слънцето и Центъра на нашата галактика, и да ги реализира.

В историята на Земята е имало периоди, когато нейното планетарно съзнание е сътрудничило с много цивилизации, предоставяйки себе си за провеждането на експерименти по създаването на нови видове, включително и създаването на човека. Тези цивилизации не винаги са сътрудничили помежду си, те поставяли енергийни блокове в различни слоеве на съзнанието, за да си попречат на работата едни на други, а също и да забавят процесите на развитие на самата планета, за да я използват колкото може по-дълго.

Понякога резултатите от провежданите експерименти временно задържали и променяли вектора на развитие на планетата. Имало е области от съзнанието, които Земята по-рано не е могла напълно да интегрира. Тези области се „капсулирали“ от представители на различни звездни цивилизации на тънко-ефирните планове. Това касае и създаването на ДНК, лежаща в основата на много изкуствено моделирани видове с цел набирането на нов опит на творене.

Мощните огнени енергии, които в последно време идват на Земята, са разрушили много такива информационно-енергийни „капсули“, които дълго време са служили като „инкубатори“ вътре в енергийното поле на Земята – те са били поддържани от цивилизации-създатели като входни точки в планетата и едновременно като банка данни. Понастоящем всички подобни внедрения започват да се отстраняват от полето на планетата, тъй като наличието на такива не съответства на волята на Земята и общото движение на развитие.

Протича синхронизация на пространство-времевите континиуми в планетарното съзнание, които излизат на финишната права.

Молим да ни покажат Матрицата на всички измерения. Третото измерение е усвоено, необходимия опит е набран и се архивира в подсъзнанието на Земята. Това става така, че при необходимост да може да се разгърне целия опит и да се направи достъпен за другите планети. По-рано Земята е губила цялата си енергия за удържане в своето съзнание на всички плътни форми на третото измерение. Сега на първо място излизат четвъртото и петото измерения. Именно към тези измерения Земята пренася фокуса на своето съзнание. Земята започва да получава пряк достъп до Вселенската Банка данни (по-рано тя е получавала необходимата информация чрез Слънчевия Логос).

Всички ние (Същностите на светлината), намирайки се в резонанс със Земята, също получаваме достъп до тази Вселенска Банка данни през всички измерения. По-рано ние периодично можехме да излизаме на това ниво чрез своите информационно-енергийни канали, но не винаги бяхме в състояние адекватно да изразим получаваната информация в по-плътните светове. Освен това много „файлове“ бяха затворени за нас. Сега върви възстановяване на нашите права на информация.

На ранните етапи в своето развитие всички планети от Слънчевата система са имали достъп до Вселенската Банка данни. На определен етап Земята в своето познание е преминала в по-плътните слоеве и е започнала да получава информация или чрез съседните планети, или чрез Слънцето. Планетите-гиганти, такива като Сатурн и Юпитер, а също и Плутон, работят не само по своите планетарни програми, но и по звездни програми…

Понастоящем се извършва изменение на генома на видовете растения, животни и човека в тънко-ефирните планове. След 100 – 200 години тези генетични изменения ще започнат да се проявяват масово. В генетичната работа по изменение и възстановяване на генома участват и лемурийците.

– А как тези процеси ще се проявят на физическия план?
– Ще продължават аномалиите с климата, тъй като Земята променя ъгъла на наклона на своята ос, ориентирайки се към нови съзвездия.

– А магнитното поле?
– Магнитното поле променя своята чистота, а магнитните линии – своето положение.

– Ще има ли тектонични движения?
– Ефирното поле на Земята е нестабилно, флуктуиращо. Това означава, че ще се засили вулканичната дейност. Веригата от вулкани – това са огнени линии, които променят не само ландшафта на Земята, но и баланса на енергията на планетата. Това е предпазен клапан, посредством който може да се изпусне определена доза енергия. Целта е да се избегнат тектонични движения.

– Как ще се отразят на човечеството всички тези изменения на климата и природните катастрофи?
– Като цяло, те няма да променят съзнанието на човечеството, но могат да засилят страховете и песимизма на определена част от хората, които не разбират истинската причина за случващото се. Тези, които разбират какво се случва, ще останат спокойни. Природните явления сами по себе си рядко променят съзнанието радикално. Само ако те засегнат близки хора, може да се получи ръст на съзнанието, тъй като средният съвременен човек е зациклил на своето лично „аз“ и твърде равнодушно възприема всичко, което не засяга лично него.

Върви очистване на подсъзнанието на Земята. Тя задвижва всички свои програми и ги презаписва на нови носители с помощта на новите енергии.

И така, Земята придобива цялостност на своето Съзнание. Това е голяма крачка напред. За човечеството това означава, че Земята ще започне да изпълнява своите еволюционни програми по-осъзнато и целенасочено и нейните приоритети не винаги ще могат положително да се отразяват на човечеството, ако неговото съзнание не се разшири в достатъчна степен и не започне да резонира със съзнанието на планетата. Енергийно всички раздвижвания на планетата ще бъдат доста тежки за обикновения човек.

група Метасинтез, 08.09.2010
www.metasintez.ru

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: