КАКВО Е ТОВА „СВЕТЛИНЕН КОД“

28/02/2011


Нашият въпрос: Какво е това „светлинен код“?

Отговор: Това е записаната на енерго-информационния носител на Висшите тела на творението сгъстена програма за еволюция на дадения вид – същността на Съзнанието. Програмата се разгръща под въздействието на външните вибрации, които разкодират нужната за реализация част от програмата. Нереализираните части от кодираната програма остават и преминават в следващото въплъщение на творението. Висшият Светлинен код присъства във всички творения и позволява да се осъществява последователно развитие на разнообразните видове творения и съотношението помежду им.

Активирането на вътрешния светлинен код се извършва под въздействието на външен сигнал, който действа по метода на резонанса. Отначало се активират външните слоеве на кода, след това вътрешните. Активирането може да се ускори, сънастройвайки се с Източника на Светлинните кодове или висшестоящите нива. Сигналите или външните Светлинни кодове присъстват винаги и навсякъде, на всички планове на мирозданието. Тяхното възприемане може да започне едва след решаването на по-голямата част от вътрешните програми, свързани с построяването на първичното светлинно тяло. Това става при разкодиране на вътрешните програми при съзнателно намерение, при готовност. Светлинният код – това е символичен образ на творението, устойчив енергиен импулс, пронизващ с вълни Вселената и идващ от Единния източник.

Светлинните тела имат единна висша геометрия, но всяко от тях е построено на свои принципи и има особености във вид на параметри на енергията, веществото, времето, пространството и съзнанието. Единната висша геометрия засега не се поддава на разкриване, невъзможно е тя да бъде описана или представена. Това е основата на основите, но не на земните, а на вселенските. Всички тела са свързани помежду си чрез управленски центрове, които са разположени в различни точки, в зависимост от всяко светлинно тяло. Преходът между телата минава през качествено ново равнище. Всяко следващо тяло включва в себе си предходните на принципа на фрактала, обаче характеристиките на всички тела са абсолютно различни. Външното светлинно тяло е преходно за равнищата на творението. При човека наличието на това тяло му позволява да стане планетарна същност.

Светлинният код поддържа пълния баланс на информационния, енергийния и съзнателния компоненти; при активирането на кода се осигурява адекватно усвояване на всички заложени в него програми. Кодът има свой вселенски символ (геометрия), звук и цвят, и всички те съставят съвършена структура извън времето и пространството. Активирането на Светлинния код става, когато вътрешното съзнание на отделното творение е адекватно на външното, Висшето съзнание.

Галактическа група на кураторите на Слънчевата система

Группа Метасинтез, 10.10.2009
www.metasintez.ru

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: