ПРОГРАМАТА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ЗЕМЯТА В ДЕЙСТВИЕ

21/02/2011

Изменена е програмата на ядрото на Земята и конфигурацията на магнитното поле на Земята. Има промяна в напрежението на отделни части на магнитното поле. Най-силно е отслабено магнитното поле в района на екватора. Вследствие на това магнитните потоци, идващи през Северния полюс, се разпределят още по-неравномерно, отколкото преди.

Различните характеристики на магнитното поле (вектор и напрежение) в отделните участъци на планетата влияят на потоците течни маси под повърхността на земната кора. Едновременно с това е променена програмата на ядрото на планетата: повишено е напрежението в тези области от ядрото, които се намират близо до магнитната ос на Земята. Ритъмът на работа на ядрото на Земята става неравномерен. Всичко това ще доведе до серия земетресения по продължението на тектоничните плочи и разломи в Тихия и Атлантическия океани. Това е необходимост за намаляване на вътрешното напрежение на планетата, на нейните фини плазмени енергии, които са отреагирали така на програмата на Слънчевия логос по галактическата пренастройка.

Стихията на огъня е водеща в този процес. Стихията на Огъня се активира под въздействието на информацията, постъпваща от Огнения слой.
Преходът на Земята в ново качество на тънките планове вече се състоя. И сега започва процес на привеждане на плътноматериалните планове на планетата в съответствие с този сценарий.

Активирането на вулканичните процеси спомага за разширяване на ефирно-физическата Земя. За сметка на активната вулканична дейност, атмосферата на Земята ще се попълни с нови химични елементи. Ще се извърши също допълнителна минерализация на почвените слоеве, което ще ускори хода на еволюцията на растителните видове. Очакват се изменения във всички екосистеми на Земята.

След серията активни вулканични прояви планетарните сили ще се балансират на ново равнище. Аналогични процеси протичат във всички същности на Земята, включително и в човека. Огнените енергии променят кристалната същност на човека, неговата информационно-енергийна матрица. Този период вече е започнал и ще продължава до края на текущата година.

Проявявлението на Огнените енергии на планетата, в частност в човечеството, се наблюдава в резките спадове на емоционалното състояние – от еуфория, до депресия, а също в енергийния дисбаланс, който се изразява в почти пълното отсъствие на енергия в тялото без видими причини, което се сменя с внезапни изблици на активност и енергонаситеност. Енергийните тела са крайно неустойчиви в резултат на дълбоките трансформации и са способни даже да се „свият до нула“, след което следва „презареждането“ им. Това се отнася и за плътноефирното тяло на човека, неговото светокопие, което също ще се преобразува и възстановява. При временното свиване на енергийните тела или при тяхното „усядане“ плътноефирното тяло може да се намира „вътре“ във физическото тяло в течение на известен период от време, което води до възникване на заболявания, в това число и от инфекциозен произход.

Астралният слой на човечеството е подложен на значителни преустройства, които са насочени към трансформация на дълбочинните страхове (индивидуални и колективни), свързани с отношението към преходните явления. Проявяването на дълбочинните страхове може да се наблюдава (изразява) и във формирането и/или поддържането на катастрофични сценарии за развитието на планетата. Мнозина ще продължават да „разчитат“ такива сценарии от астралния слой на човечеството, приемайки колективните страхове от миналото като за бъдещо развитие на събитията.

Помнете, че това е илюзорен продукт на астралния слой, който отразява реалността с големи ограничения и емоционални изкривявания. Дисбалансът, проявяван във външните слоеве на Земята, всъщност, представлява отражение на създавания дълбочинен баланс на новото ниво, към което се движи планетата…

група Метасинтез, 20.02.2011
www.metasintez.ru

Вашият коментар