Многостепенната картина на Пространството

30/07/2010


27.08.2009

1. Паралелността на присъствието на човека на различните нива на Пространството, засега невидими за Съ-Знанието на човека, предполага, изхождайки от принципа на ФРАКТАЛНОТО ПОДОБИЕ, че такава ПАРАЛЕЛНОСТ НА СВЕТОВЕТЕ  има и на нивото на Великия Космос, понеже, както казахме: каквото горе – такова и долу!

2. Човекът, като най-ярък представител на микрокосмоса, се е разпрострял с всичките си енергийни проявления на няколко нива на Пространството. Тогава, на свой ред, Пространството на Планетата Земя, като част от Цялото, също се проявява едновременно на няколко енергийни нива на Цялото!

3. И вашата Слънчева система, като проявена Същност, също има няколко нива на подобие и също присъства (проявява се) на различни честотни нива едновременно!

4. Затова всичко, което вие изучавате, напрягайки своето мислене и своя разум, представлява само ПЛОСКА картина на едно единствено, достъпно за вашето Съ-Знание, проявление на Пространството.

5. Великият Айнщайн е бил хиляди пъти прав, извеждайки теорията на относителността, тъй като картината на Пространството ще се променя (за възприятието) в зависимост от това под какъв ъгъл върви процеса на познание или от това на какво енергийно ниво (на каква честота на вибрация) се намира човека или по-точно неговото Съ-Знание.

6. Всичко, което вие изучавате или наблюдавате около себе си, се явява само плоско ОТРАЖЕНИЕ (на строежа) на Пространството и по никакъв начин не се явява проявление на Неговия същински строеж!

7. Аз ви говоря толкова дълго за МНОГОМЕРНОСТ И МНОГОСТРАННОСТ на Пространството, само за да ви подготвя за разговора за сложността на ПОСТРОЕНИЕТО на Света, така че, без да напрягате особено своя разум, вие да можете да видите и да разберете РЕАЛНОТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПАРАЛЕЛНО ПРОТИЧАЩИ СЪБИТИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ НИВА НА ПРОСТРАНСТВОТО ЕДНОВРЕМЕННО!

8. Помните, хвърленият във водата камък създава множество раздалечаващи се, но подобни една на друга вълни. Сега си представете, че ВИЕ САМИТЕ, вашата Планета Земя, вашата Слънчева система, даже обкръжаващите ви ГАЛАКТИКИ също се явяват самоподобни вълнови процеси! Но този вълнови процес се представя пред вас, пред вашето, засега неподготвено (за обемно възприемане на Пространството) Съ-Знание, само във вид на МИГНОВЕН ПЛОСЪК СРЕЗ НА ОБЕМНАТА ВЕЧНОСТ!

9. Но протичащите вълнови процеси се „разнасят” във вид на енергийно „ЕХО” по Вечността, по Пространството, имащо БЕЗКРАЙНО множество енергийни нива. Затова, когато ви говорих за Великото множество от насрещни вълнови потоци, Аз фактически ви обяснявах, че вие, намирайки се в точка на Плътния план, паралелно съществувате и в множество Тънки полета!

10. Усъвършенствайки се, вие създавате причудливо енергийно „ЕХО” във Вечността, но всяко нарушение на тази Хармония може да доведе до дисбаланс на РАВНОВЕСИЕТО и до нарушение на ЕВОЛЮЦИЯТА на това СЛОЖНО МНОГОСТЕПЕННО И МНОГОМЕРНО ПРОСТРАНСТВО.

11. Разберете, човекът съвсем не е това, което вие виждате в Проявения план, тъй като това, което виждате, представлява само един Плътен план от Великото множество от проявления и по същество е само МИГ на едно от вашите ПРОЯВЛЕНИЯ във ВЕЧНОСТТА!

12. Аз разбирам, че такава информация за МНОГОСТЕПЕННАТА картина на Пространството трудно се възприема, но повярвайте Ми, че всичко, което се намира около вас, е само ХОЛОГРАМА НА РЕАЛНИЯ СВЯТ!

13. Вие се намирате в ТОЧКА ОТ ПРОСТРАНСТВОТО и от тази точка вие виждате само достъпната за вас част от картината на Света, само ОТРАЖЕНИЕТО, напомнящо за пълната КАРТИНА НА ПРОСТРАНСТВОТО.

14. Представете си как би се държал човек, видял внезапно НОВИТЕ, НЕОБИЧАЙНИ СТРАНИ НА СВЕТА, а по-точно, видял ГАЛАКТИЧЕСКАТА МНОЖЕСТВЕНОСТ НА ВЕЧНОСТТА!

15. Как може да се почувства човек, виждайки наведнъж няколко Луни, няколко Слънчеви системи и множествеността на Звездното Пространство? Аз мисля, че дори не си струва да се гадае за неговата реакция на тази множественост от Светове!

16. Вашето Съ-Знание засега реално не е готово да възприеме адекватно МНОГОСТРАННОСТТА и МНОГОСТЕПЕННОСТТА на Света, затова Аз толкова дълго, вече ПЕТ пълни години, подготвям вашето Съ-Знание капка по капка за това, което вие ще трябва да възприемете, приближавайки се към възможността да видите четиримерната картина на Пространството.

17. Но вие трябва да разбирате, че Светът не може да съществува в една плоскост и то само в плоскостта на Плътния нискочестотен план. И ако вие си представяте само по този начин строежа на Пространството, то първо, вие много дълбоко се заблуждавате, и второ, вие просто няма какво да правите в Новата Ера, тъй като НОВАТА ЕРА – това са Нови ХОРИЗОНТИ  на видение на Пространството.

18. Повярвайте Ми, МНОГОСТРАННОСТТА И МНОГОСТЕПЕННОСТТА са се появили не от вчера или днес, тъй като това е ОСНОВНИЯТ КАНОН НА ВЕЧНОСТТА. Бедата е в това, че вашето Съ-Знание (с други думи, вашето енергийно „зрение”) не е готово да обхване ПЪЛНАТА картина на Света, състоящ се от МНОЖЕСТВО ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ или множество протичащи едновременно събития!

19. Спомняте си, Аз съм ви говорил за строежа на Пространството, използвайки образа на вашата матрьошка! Трябва да ви кажа, че вие сега сте способни да видите само една обща „матрьошка”, запълнена вътре с още няколко, но невидими за вас „куклички” с по-малък размер.

20. Сега вие не виждате всички „матрьошки” едновременно, тъй като те са една в друга, но това съвсем не означава, че те отсъстват! Те са събрани заедно в ЕДИННА Система и, в зависимост или ОТНЕСЕНО към вашето „зрение” или в зависимост от вашия промисъл (действие), вие можете да видите една или повече „матрьошки” едновременно.

21. Когато вие отваряте матрьошката и достигате до следващата, тогава пред вас, пред вашето Съ-Знание вече има не една а наведнъж две матрьошки!

22. Сега си представете за секунда, че вашето Съ-Знание ви е позволило да видите не ЦЯЛОТО МНОГОСТЕПЕННО ПРОСТРАНСТВО, а само две от Неговите енергийни нива, а това означава, че вие би трябвало да виждате ВСИЧКО по двойки: ДВЕ ЛУНИ, ДВЕ СЛЪНЦА и така нататък! Каква ще бъде вашата реакция на тази ДВОЙСТВЕНОСТ на Пространството?

23. Затова Аз ви подготвям не за новите реалии на Пространството, тъй като, както казах, Пространството винаги е било и е МНОГОСТРАННО и МНОГОЛИКО, а за новото за вас видение на едва част от това МНОГОСТРАННО Пространство!

24. И първата стъпка към разбирането и приемането на Вечността се явява стъпката към себе си! Когато Аз ви говорех за необходимостта от опознаване на самите себе си, Аз, разбира се, нямах предвид изучаването на вътрешните органи на човека, впрочем, също намиращи се в пълна енергийна Хармония, Аз ви говорех за МНОГОСТЕПЕННОСТТА на Тънкия план на човека и за едновременното негово присъствие във всички ТЪНКИ СВЕТОВЕ, започвайки с нискочестотния Плътен план!

25. Сега Аз мисля, че вие започвате да разбирате, каква вреда нанасяте на Пространството без да разбирате, че вашите мисли, помисли и действия в Плътния план се проявяват мигновено като енергийно ЕХО в другите нива на Цялото!

26. Вие трябва да разбирате, че вие се намирате не само в Плътния план и в проявен вид, вие едновременно, което значи паралелно, се намирате в Тънките планове и вашето, казано по-просто, поведение се разнася като ЕХО по всички нива на МНОГОСТЕПЕННОТО Пространство, включително и вашето собствено.

27. Затова, говорейки за СВОБОДЕН избор на човека на своя път в Плътния план, Аз постоянно ви напомням за ОТГОВОРНОСТТА за своя избор, тъй като вашите тъмни мисли и неправилни действия се разнасят мигновено по другите нива на човешкото Пространство, създавайки кармични проблеми.

28. Не забравяйте, че вашите тъмни помисли, вследствие фракталното подобие, се разнасят и по другите нива на МНОГОСТРАННОТО и МНОГОСТЕПЕННО Цяло!

29. Вие трябва да разберете, че просто е НЕВЪЗМОЖНО да се скриете от себе си, защото вие самите сте така МНОГОСТРАННИ, че даже най-малкият ФАЛШ мигновено се транслира в негативен импулс по всички нива на Пространството.

30. Всичко в Света е така свързано, че нищо не се случва незабелязано и ВСИЧКО намира своето отражение или, казано иначе, каквото изпратиш, това и ще получиш във Великото множество от степени на Пространството.

31. Винаги Ме умилява вашето възхищение от научните достижения при изучаването на Пространството, защото вие изучавате не Галактическото Пространство, а само Неговата проявена за вашето Съ-Знание част. Затова вашите изводи за строежа на Галактиките, меко казано, са не съвсем верни, тъй като, изучавайки само една ПЛОСКОСТ, вие на практика не може да кажете нищо за ОБЕМА!

32. Спомнете си притчата за това, как слепите са изучавали слона! Когато Аз ви говорех за това, че вие сте на прага на Велики открития, Аз имах предвид Новата за вас Картина на СВЕТА, която ще се появи пред вашето Съ-Знание след Квантовия преход, но повярвайте, дори и тази Картина ще бъде за вас все още съвсем непълна.

33. Но дори и тази, засега непълна картина на Света, ще преобърне много ваши представи за Пространството (изработени от човека за хилядолетия история), тоест представи за Великия Космос и за човека като Негова част. Ето защо вие действително сте на прага на открития и преди всичко на самите себе си като част от МНОГОСТРАННОТО, МНОГОСТЕПЕННО ЦЯЛО!

http://www.otkroveniya.ru/
http://www.otkrovenia.spiralata.net/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: