СЪТВОРЧЕСТВО И ПРЕСЪЗДАВАНЕ НА СЪВЪРШЕНАТА СВЕТЛИНА НА ЗЕМЯТА

18/05/2010

Извадки от Ченълинг на група Метасинтез от 10.07.2008

Понякога работата, която ние предлагаме да се върши, изглежда непонятна или нищожна от човешка гледна точка, но тя е видима за нас и без нея, без това малко късче от общата картина е невъзможно придвижването напред… Петото измерение трябва да се прояви напълно във вас и в обкръжаващия свят. Това е пълно приемане с разбиране и любов към избраните от другите действия и планове. Вие, хората постоянно проявявате своята воля, но това не ни пречи да ви обичаме, тъй като ние ви виждаме в целия ви потенциал. Знае ли някой по какви пътища ще тръгнете, защото човекът е способен да надскочи обстоятелствата с един замах и понякога ние се удивляваме на това, какво и как го прави.

Следете за чистотата на своите тела, не ги замъглявайте със своите съмнения, съждения и любопитство към това, което няма непосредствено отношение към вас. Ние знаем, че вас сега ви тревожи несъвършенството на проявлението ви в третото измерение. Защо не можете напълно да проявите своята светлина в този свят на земния план? Защото така е било замислено. Светлината на Абсолюта засега не може да се прояви тук, но към това трябва да се стремите. Съмненията се появяват тогава, когато вашата Съвършена Светлина се проецира в тримерната реалност не напълно, не с всичките си аспекти. Засега така и ще бъде. И в това се крие трудността на живеенето на Земята. Когато световете се приближават и влизат в сила четвъртото и петото измерение (а те се проявяват все по-силно и ще създадат повишена конфликтност между хората – това е само отражение на вашите вътрешни търкания на различни части от вас, които съществуват в различни вибрации), това, което ви се струва несъвършено, са само шевове между реалностите.

Вие не проявявате напълно своя тънък свят на Земята, защото вашата реалност не ви позволява да направите това. Освен това, изкривяването е толкова силно, че върви обратен импулс, който постепенно разрушава създаденото от вас в тънкоматериалния свят, ако вие сте невнимателни и не проследявате събитията в своя живот. Много е лесно да загубите придобитото. Ние много прощаваме в усилията ви да станете съвършени, но някои неща ви дърпат надолу и това е много болезнено, защото много Светлина е изразходвана за вашето преображение, а не винаги тази Светлина може да се задържи във вас. Ние разбираме това и благославяме всички ваши старания. Но бъдете бдителни. Вътрешните сенки могат да остлабят Светлината, излизаща от импулса на вашите души като отражение на Абсолютната Светлина.

Изпитания ви даваме не ние, а вашите Висши ипостаси, защото те знаят вашия път и създават препятствия за вашето възхождане. Осъждането на другите хвърля сянка върху вашата Светлина, защото, ако другите правят това, което правят, това не винаги говори за тяхното несъвършенство или отклонение, а само за пътя, който избира за тях тяхното Висше Аз или даже Свръхдушата за по-бързото преминаване на своя път и за осъзнаване. Неуспехът или „предателството“ често е най-добрият начин да се оголят вътрешните сенки, които е нужно да бъдат запълнени със Светлина.

Особено сега са нужни радикални начини за вашето пробуждане. Осъждайки другите, вие сами усилвате сенките на вашите души, защото урокът никога не е само за един човек, а за много. Разберете, че на вас ви предстоят сериозни изпитания в по-висшите светове, изпитания, свързани не с вашия избор, а с разпознаването на най-малките оттенъци между доброто и съвършеното. И вие трябва да се учите да слушате своето сърце. Но вашето сърце също преминава своя път на разпознаване на Светлината и Любовта. И вашите сърца могат да бъдат широко отворени за хора, но не и за мисии; за идеи, но не и за усещания; и вашето съзнание, даже висшето, е способно просто само да ви насочва в земните ситуации; но когато вие излизате в по-високите планове, вас ви води Сърцето с голяма буква, Сърцето на колективния Логос, защото това е вибрация на решетката на Възнесените Учители и на тези, които стоят над тях в Галактиката и Вселената.

Няма предел за съвършенството. И  всеки етап си има своите изпитания, които ще ви помогнат да излезете на по-високо равнище. Прощавайте на себе си и другите. Вашето физическо тяло блокира част от информацията, която ви се изпраща с вибрациите на истинското любящо Сърце, вашият ум и земният ви опит блокират тези вибрации много често и вие сте подтиквани към действие не от висшите планове, а от същности от други, по-плътни измерения.

Прощаването – това е акт на божествена Любов, който е достъпен не за всички, даже за най-просветлените. Защото това е от Бога във вашето Сърце и това е погранично състояние между човека и Богочовека. Как се проявява това във вашата реалност? Като дълбоко спокойствие, основано на пълна хармония със себе си и всички същества, защото Бог е напълно проявен в Сърцето и в него няма противоречия, а още по-малко осъждане на себе си или другите. Вие можете да се оплаквате от лошото време, но няма да го осъждате, защото това е действие на сили, които са подчинени на своята вътрешна хармония, на своите цикли и ги управлявате не вие и не някои друг като вас. Така е и тук. На вас може нещо да не ви харесва, но вашето Сърце приема всичко, защото то живее в този непрекъснат поток на божествената Светлина и не може да съществува без него, както и да се проявява това на земния план. Не роптайте, тъй като това ви лишава от хармония. Не се привързвайте към земното така щото да не виждате в земните проявления висшия смисъл.

Вашата илюзия може да приключи по ваша воля. Вие можете да се храните със светлина, да живеете в гората, ако поискате и ако така реши вашето Сърце под въздействието на Божествената Светлина. Но ако вие правите това поради други причини, илюзията на вашето великолепие и мощ бързо ще свършат. Ние работим с всеки, който е достигнал определена висота в своето развитие, но далеч не всеки ще завърши това пътешествие така, както е предназначено. Ние се молим за вас и се безпокоим, защото земните амбиции се проявяват на всички планове, достъпни за човека и колкото по-високо стои човек, толкова по-извратени могат да бъдат проявленията на неговото его. Даже тези, които са с Бога, могат да не стигнат, тъй като са нужни тези, които са в Бога.

Да се излее Съвършената Светлина във вашите сърца.
Ние винаги ще бъдем с вас.
Йерархия на Светлината

Група Метасинтез
www.metasintez.ru

Advertisements

2 Коментари to “СЪТВОРЧЕСТВО И ПРЕСЪЗДАВАНЕ НА СЪВЪРШЕНАТА СВЕТЛИНА НА ЗЕМЯТА”

  1. Светлина Says:

    Щастие, Любов и Светлина нека има във всяка душа!


  2. Изключителен коментар, силно ме докосна и развълнува! Благодаря ви! Любов и Светлина!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: