Законът за числата

06/04/2010


16.10.06

1. Току що дадох информация за водата като за информационна матрица на Земята, позволяваща не само да се натрупва информационна енергия, да се предава, но и да се управлява тази енергия.

2. Въобще, трябва да кажа, че вашият Свят, както и цялата Вселена или Вечността (Космоса), е поле или Пространство на информационни енергии с висока степен на подреденост.

3. В това отношение съществуват кодове, съществува възможност за разкритие на това Пространство, но само за тези хора, които са постигнали строежа на Световете, а постигайки Истината, самите те са станали част от тези Светове, самите те са станали Светове, подчинени на Единния Порядък и Баланс на преразпределение на енергиите.

4. Ето защо, когато хора говорят за това, че искат да се приближат до възможността да разкрият информационното Пространство на водата чрез геометричните фигури, то Аз мога да отбележа, че тези, които са разбрали за съществуването на такава възможност са наистина прогресивни хора, на които е по силите да постигнат Истината!

5. В допълнение Аз искам да кажа, че не само Земята, но и цялото обкръжаващо я Пространство на непрекъснат енергообмен е подредено Пространство, подчиняващо се на строга Геометрия.

6. Енергийният баланс на Световете, на Космоса може да се формулира като поле на геометричното Пространство, като енергия на Геометрията.

7. Геометрията или Порядъка на енергийния баланс, изразени във вид на числа, е космическият „език“ на общуване, „езикът“ на обмена на информацията, ако щете, Кодът за разкриване на Тайните на създаването на Света или Тайната на Висшия Космически Разум!

8. Всичко в този Свят, във Вселената, във Вечността е подчинено на Закона на числата, чрез който се извършва обмена на информацията и управлението на високоразвитите цивилизации.

9. Задачата на човека е да разбере този „език“, този геометричен порядък и отношението на всяка Същност към този порядък.

10. Въпреки това, тоест въпреки подчинението (или принудата) на този порядък на числата, ключовото им значение се разкодира като Любов и Хармония!

11. Любовта, като ключова дума в отношенията не само между хората, но и в отношенията между различните видове Материя, се определя от строгата геометрия на числата, комбинацията от които е Ключ към взаимното проникване и Хармонията на енергийния баланс.

12. За някои, само за някои Закона за числата се явява слово, език на общуване, който за неподготвения човек или хора, неразбиращи и неприемащи Истината, е първична форма на контакт.

13. Такава форма на общуване дава възможност да се обясни намерението или очаквания характер на активност на неподреденото Пространство, когато липсва поле на подреденост на числата, когато съществува безформеност на Пространството!

14. Човекът, развитият човек, постигнал Вярата и Истината не само управлява мисълобразите или мислите, но също е и в голяма степен човек, постигнал Закона за числата на Космоса. При това той самият става число на Космоса, сливайки се с Него в Духа!

15. Не си мислете, че това е бълнуване на трескавото Съ-Знание на човека, записал тези думи. Сам Аз, Създателят утвърждавам, че Световете се управляват от числа и да проумеят това геометрично Пространство и неговите Канони е дадено на единици, измежду които в недалечното минало са се отличили Циолковски, Вернадски, Рьорих и други изследователи на Света.

16. Великият Космос е строго геометрично Пространство, където всички геометрични фигури и числа съставят строгата Азбука на Вечността, Алфата и Омегата на Пространството.

17. Аз съм ви говорил за това, че всичко в Света е подчинено на Порядъка, на Баланса на енергиите, към който се стреми Системата, това е този Порядък, който е невъзможно да бъде изразен с думи.

18. Енергийното многослойно Пространство на Материалния Свят на плътните енергии също е геометрия на полетата.

19. С други думи, всички енергийни полета на високи и ниски вибрации също са геометрия на Пространството и също са подчинени на числата или порядъка на числата, а това означава, че възможността за управление е също геометрия на числата.

20. Всяка Материя има свое числово изражение в геометричното Пространство и при изменение на Материята, при изменение на свойствата на Материята се мени и числовия код.

21. В общия смисъл, преходът на Материята от плътно състояние в тънко състояние и обратно се съпровожда с изменение на числовия код, числата или геометрията на Порядъка.

22. Всичко в Света (Пространството) лесно се управлява чрез изменение на числата, чрез изменение на геометрията на Пространството. Изменението на геометрията на числата води до изменение на свойствата и състоянието на Материята.

23. Затова Висшият Космически Разум е в състояние да измени Света за сметка на изменението на геометрията на Пространството, за сметка на числата и като резултат да измени свойствата на Материята.

24. Аморфната неподредена среда (Материя) е обречена на гибел, защото неподчинението на геометрията на Пространството е нарушение на Баланса на енергообмена, което противоречи на Любовта и Хармонията в Космоса.

25. В известен смисъл човекът, неприемащ Вярата, непостигащ Вярата и Истината, е неподредена Система за възприемане на Света, която не се подчинява на геометрията на Пространството.

26. Подчинението на геометричния порядък, на хармонията на числата не е принуда, а естествен стремеж на Системата (на човека) към подреденост на състоянието, към състояние на покой на Вечното движение.

www.otkroveniya.ru
www.otkrovenia.spiralata.net

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: