ЗА ЗЕМЯТА И ХОРАТА

07/03/2010

Нещо се случва с пространството на Земята. По много канали вече ни се казва, че е започнала трансформацията, духовното раждане на планетата…
Това, което ние толкова дълго сме чакали и призовавали към реализация. И ето че сега нашите стремежи  са започнали своята манифестация. Това ли е, което сме чакали? Или нашите намерения не са били такива?
Или Земята върви по пътя на своите намерения?
Взима ли под внимание Земята нашите желания и ако да, в каква степен?
Ако ние сме Богове, кой е създавал тази планета, та именно ние сега да я променяме. Защо много от нас чувстват объркване и даже страх?
Кои сме ние, всъщност?

Аз задавам тези въпроси на своите Висши аспекти, на тези, истинските, които са част от Единното многомерно енерго-информационно поле. Както винаги, отговорът идва като светлопакет и аз само го разгръщам във вид на думи.

– В Единното Съзнание няма такива въпроси, защото въпросът предполага съмнение в това, което виждаш и чувстваш. Тримерният ум се мята в търсене на удобна парадигма, за да сортира и класифицира всичко. Единното съзнание е квантово по природа. В него се проявява скритата структура, именно този Божествен порядък, който е основата на Всичко, Което Е.

Наблюдаваният от вас хаос е, всичко на всичко, отражение на фрагментите от общата картина, която съществува в разгърнатото вечно битие. В по-плътните мерности, долу, хаосът се вижда като нарушение на установения порядък, но това е само резултат от линейното възприемане на единния непрекъснат процес, именно заради това този процес се вижда като отделни фрагменти.

Човече, ти опознаваш света, както винаги, еднопланово и във времето, и същността се изплъзва от тези изкусни построения, които са на ума, не на Разума. За да видиш по-пълната картина, е необходимо да застанеш в единната точка в себе си, през която преминава единната динамика на движението – възловата точка на вълните на Съзнанието, която поражда квантовите колебания на единното квантово поле.

Много е сложно да се опише това с ваши думи. Много е сложно да му се придаде адекватен образ. Но ако вие съумеете да достигнете собствената си дълбочинна точка, през която постоянно сте се движили и продължавате да се движите към изменение на формите, то вие ще успеете да уловите това колебание на вечността и да влезете вътре в него. Тогава вие ще успеете да се движите вътре в тази вълна и всичко ще стане за вас обосновано и непротиворечиво. Тогава ще настане яснота във вашия Разум и Сърце. Вие ще почувствате пулса на еволюцията.

Вашите Съзнания са многомерни и единни по своята Висша природа. Това, че вие като човечество сте направили избора да следвате Божествената воля, която най-накрая се е проявила във вас и е станала ваш свободен избор, ви е поставило в центъра на трансформационния процес. През вас, през вашия ум и сърце, през вашите енергийни полета протичат трансформации, избрани от вашите висши Съзнания, за които това дори не е избор, а единствено правилен път на следване на Истината. Вие просто само осъзнавате тези Божествени необходимости като своя свободна воля.
Признайте, на вас ви харесва да бъдете свободни от Волята на Бога. Да бъдете свободни на планетата на свободния избор, както ви уверяват. Но ако вие приемете Волята на Бога като своя собствена, а именно това представлява тя, тогава вашата дуалност, която се проявява и във вашата мнима свобода на избор на един от два или повече варианти, приключва, сливайки се в единното проявление.

Как мислите, можете ли вие, като хора, да ръководите трансформацията на планетата? Вие, които се мятате в търсене на положителния за вас вариант за преживяване всеки ден? Вие, които не можете да се договорите помежду си по основните понятия, в това число и нравствените? Аз говоря за работниците на светлината, които неспирно работят, изпращайки светлина там, където мислят, че тя е нужна, без да питат тези, на които изпращат тази светлина, какво именно им е нужно.

Колко често вие общувате с Духа на планетата, стараейки се да осъзнаете неговите стремежи? На какъв език общувате с природата и стихиите – на своя вербален или на техния енергиен език? Осъзнавате ли вие своята истинска роля на Земята? Вие знаете, че сте дошли от далечни звезди или от други галактики. Вие знаете за своите минали животи, преживяни в съвършено други форми, включително нечовешки. Но какво ви дава това? Вие използвате тази безценна информация за собственото си утвърждаване. Вашият произход е нищо, докато не станете равни нему по енергия, съзнание и отговорност. Вашата сила е ограничена от вашите ментални представи и емоционални лутания в разни страни. За да станете подобни на себе си, на тези, които сте „горе“, вие, тези, които сте „долу“, трябва да престанете да разделяте битието на високо и ниско, на черно и бяло, на плюсове и минуси. Вие сте опит, който или използвате за своето развитие, или не.

Земята е продукт на колективното Съзнание на галактическите същности на Вселената, които за опознаване на всички измерения на планетата  въплъщават във физически тела своя неголяма частица. Вашето физическо тяло е концентрирана и уплътнена светлина, която вибрира на определена дължина на вълната. Вместо да противопоставяте тяло и дух, разум и чувства, излезте от рамките на собствения си дуален опит и реалност, които се явяват реалност за целите на познанието, но са илюзия от гледна точка на зрението на създаващият ги Дух.

Ако вие приемете, че всичко е енергия, съзнаваща и съзидаваща енергия, съзидаваща всички реалности, светове, планети, включително и вас, вашето тяло, разум и емоции, вашите действия и отношения, то вашето търсене се прекратява, защото вие вече сте намерили Всичко, Което Е.
И тогава вие се устремявате не към търсене на правилния избор, не към външно действие, а към опознаване на себе си като Всичко, Което Е.
Познанието не е в категориите на противопоставянето и разделението, и дори не е в никакви категории. Вие ставате Дух в познанието, където познаващият и познаваемото се сливат в едно, което илюзорно може да се раздели, но в действителност не бива да се разделя (дори само за миг), защото тогава се разрушава тъканта на битието.

Само когато вие престанете да бъдете разделени и дуални, вие ще можете да помогнете на Земята, защото Земята ще престане на бъде за вас някакъв външен обект на вашата помощ, а ще стане вас самите. Вие ще започнете да дишате като Земята, ще усещате нейните реки като свои артерии, вулканите като източник на жизнена енергия… Вие ще престанете да изпитвате страх пред нейните мощни трансформации, защото ще ги приемате като собствени трансформации. Само когато вашето възстановено съзнание се слее със съзнанието на планетата, а вашата енергия стане продължение на нейното енергийно поле, вие ще си върнете статуса на Богове, съзидаващи новата Земя. Това за много от вас  е сложно да го приемат. Но не тъжете – Вие сте на истинния път и никога не сте се отклонявали от него, дори когато сте  кръстосвали по обиколни пътеки или сте нагазвали в тресавище.  Тъй като този Път лежи в дълбините на вашето истинско Аз, което е и вашият единствен Спасител.

Нашата любов към вас е безпределна и безусловна, всевременна и всеобхватна, тъй като няма нищо, освен Любовта на Духа към самия себе си и към своите творения, всичко останало е познание, което довежда Духа в същата тази точка на себе проявление в енергията на Любовта.

Татяна Золотухина, 09.02.2010
www.metasintez.ru

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: