Нашата задача е да направим общуването между световете всекидневие

16/10/2009

…Страх от неизвестното. Това, което е неразбираемо предизвиква страх и безпокойство. Нашата задача е да направим общуването между световете всекидневие.

Ние искаме да няма никаква сянка на религиозност и догми в нашето общуване. Време е да се постави общуването с нас, Учителите на човечеството, върху нова основа на сътрудничество и взаимопомощ. Ние идваме при вас не за да ви губим времето с четене на нашите послания. Ние идваме при вас, за да ви вдъхновим за осъществяване на дела на физическия план.

Всички ваши обикновени дела трябва да се изградят върху нова почва и да се вършат в съответствие с Божествените принципи.

Не е нужно да се прави нищо свръхестествено, не трябва да се страхувате, че ще попаднете под влиянието на поредната секта. Цялата отлика на сектите от  настоящото Учение се състои в това, че създават изключителност за последователите си. Няма никаква изключителност. Всеки може да стане последовател на Учението на Възнесените Владици. За това е необходимо само да осъществявате в живота си Божествените принципи и нравствените норми на поведение, на които ви обучаваме.

Необходимо е да смените акцентите в делничния си живот и да вършите всички неща от нова гледна точка: служене на Общото благо, на делото на Владиците, на еволюцията на планетата Земя.

Няма нищо, което искаме да скрием от вас. И ограничението на информацията, която получавате е свързано само с ограничеността на вашето съзнание и с ограничеността на съзнанието на нашия проводник, нашия посланик. И това ограничение си го налагате сами, защото не се опитвате да се промените, да промените своето съзнание и в резултат на това да промените целия си живот, да поставите в живота си правилните ориентири и да действате в съответствие с даваното от нас Учение.

Ние идваме, за да сверявате постоянно своите вибрации и компаса на своето сърце с ориентирите, които ви даваме.

Ако внимателно прочетете всички диктовки, от първата, която дадохме  чрез нашия посланик на 4 март 2005 година до днешната диктовка, и ако ги прочетете с единствената цел – да разберете какво трябва да правите в живота си сега, ще получите отговор на всичките си въпроси. Всичко, което ви е необходимо, е дадено. Сега е ваш ред. Покажете ни, че сте усвоили нашето Учение. Покажете ни, какво можете да направите на физически план, като се ръководите от нашето Учение.

Всяка работа на физическия план, която успешно изпълнявате, като се ръководите от нашите принципи, ни позволява да разширим действието на тази милост.

Затова помислете как можете да работите за нас съвместно. Ако имате нужда от нашата помощ – обръщайте се към нас с писма. Ако имате нужда от нашето подсказване – обърнете се към нас и ще получите подсказването в своите сърца.

Ние никога не закъсняваме с помощта си. Целият въпрос е в това вие да можете да издържате на енергиите, които ние даваме за осъществяване на делата на физическия план.

Всеки път, когато някой от вас е готов да поеме върху себе си отговорност и да върши нашите дела на физическия план, ние даваме нашето благословение, нашата помощ и нашата енергия. Вие бодро се захващате за работа. Но минават само няколко месеца и от вашата устременост и желание да работите за Бога не остава и следа. Намират се хиляди уговорки и причини, заради които захвърляте нашите работи и се връщате към вършене на нещата, които, както ви се струва, са по значими и по-печеливши, които дават непосредствено нещо лично за вас.

Аз ви предупреждавам, преди да поемете върху себе си задължението да работите за Владиците, моля, хиляда пъти преценете, защото ние ви даваме енергия и ако вие се разпоредите неправилно с тази енергия, ако я насочите за осъществяване на ваши лични работи, тогава цялата неправилно използвана енергия в този случай се превръща в карма от неизпълнение на задължения пред Бога и Владиците, иначе казано – карма на предателство. А вие знаете, че този вид карма се отработва най-трудно и е съпроводена с много големи усложнения не само в този живот, но и в редица следващи животи.

Но в случай, че вършите своята работа безкористно и от чисто сърце, тогава заработвате огромна блага карма, която ще ви позволи в бъдеще да изпълнявате нашите поръчения с още по-голям успех.

Бог не иска вие да бъдете бедни и едва да свързвате двата края. При правилни избори от ваша страна и при правилно насочени усилия изобилието ще дойде в живота ви. Необходимо е да се научите правилно да се разпореждате и правилно да изразходвате Божествената енергия и ако успеете да намерите баланс между разумното решаване на своите лични работи и изпълнението на работата за Владиците, тогава никога няма да усетите недостиг на енергия, в това число и парична енергия в живота си.

Бог иска да му се отдадете напълно. Целият ви живот трябва да бъде подчинен на Божественото Служене. Но много малко са сред вас индивидите, които са приключили сметките с личната и родовата си карма.  Затова имате кармични задължения да се грижите за своите близки, деца, родители, за всички с които сте свързани кармично. Ето тук вие трябва да намерите разумния баланс между енергията, която ще разходвате, за да работите за Владиците и енергията, която ще насочите, за да се грижите за своето семейство и кармично свързаните с вас хора.

Това не е лека задача. Но от нейното успешно решаване зависи вашето успешно бъдеще.

Аз дойдох днес, за да дам заключителната диктовка на приключилия летен цикъл. Толкова много неща ми се иска да ви кажа, но няма повече възможност за това.

Благодаря на всички вас, които подкрепяте изпълнението на нашите планове на физическия план и поемате върху себе си бремето по изпълнението на нашите задачи.

АЗ СЪМ Ел Мория и до нови срещи!

http://www.sirius1-bg.net

Advertisements

Един коментар to “Нашата задача е да направим общуването между световете всекидневие”

  1. Namaste Says:

    interesni neshta pro4etoh ..no vladika njakak si ne mi zvu4i dobre .V ;adika e 4ovek koito vladee neshto) kakto prepodobnijat otec.. pre(podobnijat) oteca e predi podobnijat – v smisal oteca e izmislil bog a ne bog da go e sutvoril) zvu4i mi njakak kato oksimoron) Razberete 4e horata ve4e razvivat intuicija i usheshta vsjakakvi zadni misli i koga njakoi se opitva da go oplete i oburka) Ina4e ima interesni neshta ) blagodarja


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: