ЗА ТОВА, КАКВО Е НУЖНО ДА ЗНАЕМ СЕГА

13/10/2009

… Знанията се дават според готовността. Готовността се изразява в способността да приемеш знанието от следващото равнище след преминаването на определени уроци. Когато урокът не е завършен, новото знание не идва. Ние наричаме тези енергийни дарове уроци, защото така за вас е по-лесно да разберете, че на Земята вие се намирате в процес на обучение от своите висши аспекти, които влизат в ролята на ваши Учители, Водачи и организират различни ситуации за извличане или по-точно за прочустване от вас на определен опит. Вашите висши аспекти се инкарнират в по-плътни измерения, стараейки се да съхранят най-високите вибрации на висшите планове като основа за творенето на тези плътни илюзорни светове. Именно вие определяте това, доколко тези вибрации на вашето божествено „Аз“ ще съхранят своето равнище и чистота във целия диапазон на вашето присъствие.

И така, вие сте преминали определен път от своето възхождане. Отново, възхождането във вашата система от понятия представлява движение към върха по „стълбицата“ на духовното развитие. Всъщност вие никъде не възхождате, защото този път е свързан с движение в дълбината на всеки от вас. Това е вече изтъркана истина, но на нивото на знанията. Нужно е да я прочуствате, тоест да включите в себе си чувството за истина, което винаги е било вътре във вас, може да се каже, във всяка клетка на вашето същество, по-точно, в дълбочината на тази клетка – в ДНК, което е квантово по своята природа.

Квантовост – модно понятие, с което вие си служите сега. Това е признак на новото мислене. Именно мислене, но не прочувстване. Цялата работа е в това, че вашите чувства не успяват да настигнат вашия ум, който се е научил да използва новите истини с лекота, но основно за убеждаване в това, че вие сте достатъчно просветлени.

Просветленост – това означава светъл лъч във вашата система от убеждения и чувства, тоест вашата плътност (която, всъщност, не е такава) става разредена и през нея си пробива път истинската светлина на вашето същество. Тази светлина въздейства на вашия ум, който приема новата даденост. Но мнозина от вас не отиват по-нататък от това. Те се спират на това знание, страхувайки се да направят следващата крачка, която означава да живеете в това ново физическо състояние, както преди намирайки се в третото измерение, притежаващо определена дължина на електромагнитната вълна. Защото вътре във вас вече се ражда новото измерение, което е нужно да усещате не само с дадените ви органи на чувствата, но и с вашите нови паранормални способности – чрез ясновиждане, ясночуване…

Много от вас вече са се научили да използват своите екстрасензорни инструменти, но обичайните органи на чувствата на вашето тяло, както преди, са настроени на колективната дължина на вълната на третото измерение. Получава се парадокс – по време на медитация вие усещате себе си в друго измерение, знаете за това и го чувствате, но излизайки от медитация, вие бързо забравяте за това, отъждествявайки се с тази илюзорна реалност, която се намира около и вътре във вас.

Как да се съединим с новата матрица на света, която започва да се построява вътре в нас? Как да живеем с новите вибрации на четвъртото и петото измерение? Известно време вие ще живеете във всички тези измерения, просто преминавайки от едното в другото под натиска на обстоятелствата, които вие пасивно приемате. Това означава, че вие сте забравили за своята природна квантовост, за това, че вие присъствате навсякъде, във всички точки на Вселената едновременно. За това, че именно вие, квантовите, задавате параметрите на новата реалност и влияете на ситуациите, в които попадате. Много източници говорят за това. Защото това е така. Вашият квантов наблюдател вътре във вас знае, че вие създавате нов свят, но вашият тримерен ум се съмнява в това. Вие вярвате в своята квантовост, когато се намирате в нея. Но по-голямата част от времето вашият тримерен ум управлява вашите реакции, черпейки ги от вашето гигантско безсъзнателно.

Как да промените тази ситуация?

Представете си, че вие не сте човек, защото вие действително не сте физически човек, а Дух, избрал тази форма за своята реализация. Отидете в сърцето, където се съхранява вашият най-безсъзнателен опит (безсъзнателен за вашия ум, който не е способен да приеме това) – опит на невъплътеното на земята битие, опит на битието между различните форми. Намерете образа на Духа на своето същество, почувствайте неговата енергия. Започнете да разпространявате тази енергия около себе си – приемете вълновата природа, каквато вие представлявате. Станете планета, след това Слънце, след това галактика… Почувствайте, че вашите енергии формират не само вас, но и целият свят около вас. Дайте на своя Дух свобода, съединявайки се с него. Нека вашият Дух енергийно да измени вашето възприятие, да започне да трансформира реакциите на вашия ум, отваряйки скритите диапазони на мозъка, които са способни да резонират с енергиите на планетите, галактиките и цялата вселена. След това станете нищо – нулева точка и цялото мироздание едновременно.

Запишете новия опит от прочувстването в своите ДНК. Или пробудете в тях този отдавна забравен опит. А след това започнете да творите самите себе си. Мнозина ще попитат – как? Не мислете, вашият вътрешен Дух знае как да направи това. По-точно, не правете, а живейте в непрекъснат процес на съзидание. Защото съзиданието – това не е правене, тук няма точни предписания (те са за ума), тук има безкрайно движение на енергия, която съществува в това непрекъснато движение, видоизменяйки се и усъвършенствайки се, приемайки различни форми и освобождавайки се от тях.

Пребивавайте в хармония с Духа, който сте истинските вие. Това е хармонията на Бога, издишващият вселените. Създайте свой свят, който е равен на Вселена. Наслаждавайте се на творението като вечно дихание на живота. Радвайте се. Тъй като радостта е признак на свободния Дух, който не зависи от формата. Върнете се в своето физическо тяло заедно с Духа, позволете му комфортно да се настани във вашето тяло; възприемайте своето физическо тяло не като физическо тяло, а като многомерен съд, сътворен от вас за божественото пребиваване в него на самите вас, частицата от Бога. Любовта ще ви запълни със своята палитра от светлина. В тази прозрачност вие ще започнете да творите на чист лист, от нулевата точка на проявление на Духа, както творят звездните деца.

Преживейте това състояние заедно с нас. Нашата любов твори чудеса, когато се среща със същата такава безгранична любов от ваша страна.

Предвечната Светлина/Крион

Татяна Золотухина, 05.10.2009
www.metasintez.ru

Advertisements

Един коментар to “ЗА ТОВА, КАКВО Е НУЖНО ДА ЗНАЕМ СЕГА”

  1. silvia krusteva Says:

    Ne se srahuvai s teb sum Spri i se ogledai osluhai se Nima ne 4uva6 i ne vijda6 4e si tyk Podari si lubov Podari si usmivka Rajkaji na vsi4ki za zavurnalata se svetlina Razkaji na vsi4ki svoiata prikazka za6toto tia e nai prekrasnoto koeto moje da tise slu4i


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: