Учение за повишаването на вибрациите

12/10/2009

Възлюбеният Заратустра, 6 януари 2008 г.

АЗ СЪМ Заратустра, отново дошъл при вас. Аз дойдох в този ден да дам наставление и обновена представа за някои положения в нашето Учение, които е възможно да сте забравили.

И така, аз дойдох да ви дам Учение древно, колкото е древен този свят. Аз давах това учение по време на моето въплъщение на Земята. И сега използвам възможността да ви дам знания предназначени за вашата просветена аудитория. Давам си сметка, че много душú може да четат това сега. И сред тях има такива, които могат да разберат всяка моя дума, а има други, за които моето послание ще бъде поредното развлечение в живота им. Те ще преминат през моите думи както покрай вчерашния празничен афиш, приканващ към поредното развлекателно мероприятие. И с това познанието им за древното Учение ще приключи.

Какво пък, ние търпеливо чакаме кога познавателните ви способности ще се развият и ще започнете да различавате Истината от лъжата, реалността от илюзията.

Сега вие се намирате в най-ниската точка на материалността. И не можете да приемете много Истини поради твърде голямата плътност на заобикалящия ви свят. Вашият свят вибрира на най-ниската честота, допустима във вселената. И за да се приобщите към процесите, които стават в нея, трябва да повдигнете малко своите вибрации. Трябва да отбележа, че ако честотата на заобикалящия ви свят се повдигне дори съвсем незначително, вашите физически проводници може да не издържат подобно натоварване.

Ето защо в много, ако не във всички религии се говори за очистване на вашия физически проводник и на по-фините ви проводници, към които се отнасят вашите етерно, астрално и ментално тела.

Ето защо постоянно ви се напомня, че трябва да спазвате пост, да пазите чисти своите мисли и чувства.

Щом Земята повиши още малко нивото на своите вибрации, едва ли сред тези, които сега четат моето послание ще се намерят няколко стотици човека, способни да издържат новите вибрации на планетата.

Затова идвам при вас и ви давам Учение за това как можете да запазите своите проводници при смяната на вибрациите на планетата Земя.

Преди всичко трябва да отделите внимание на своето физическото тяло. То ще пострада най-много защото честотата на неговите вибрации е най-ниска. Затова е необходимо да преминете към облекчено хранене още сега.

Следва да се изключи всяка употреба на месни продукти и дори птици и риба. Няма да говоря за отказването от алкохола, цигарите, наркотиците и много други вредни вещества, които вие със завидно упорство продължавате да употребявате независимо от всички наши увещания и предупреждения.

Трябва да обръщате внимание на всичко, което ви заобикаля – въздуха, водата, храната. Храната, която употребяват голяма част от вас не е подходяща за храна на бъдещето. Храната ви трябва да се състои главно от каши с растителен произход, сокове, минерална вода и някои естествени продукти – например мед, плодове, зеленчуци. Избягвайте всяка химическа обработка на хранителните продукти, включително консервирането.

Не използвайте за храна продукти, които са минали през химическа обработка. Освен обогатяването с вредни и канцерогенни вещества тези продукти са обогатени с маса отрицателна енергия, докато са престоявали в складове, цехове и особено по рафтовете на магазините.

Ако следвате нашите съвети, много скоро количеството на употребяваната от вас храна ще се сведе до минимум и вие сами, на своите земеделски участъци далече от големите градове, ще можете да отглеждате за себе си и за своето семейство необходимите продукти за хранене.

Излишъкът на храната, която употребявате е поради това, че вашите енергийни центрове, вашите чакри, са замърсени. Затова не можете да получавате пълноценно енергийно хранене чрез тях.

В действителност основната енергийна съставяща на храната трябва постъпва във вас от Божествения свят чрез системата на чакрите.

За поддържането на физическото ви тяло е необходим просто определен набор от минерални вещества, белтъчини, витамини, въглеводороди, които се съдържат в достатъчно количество в растителната храна, отгледана в чисти райони, без използване на отровни химикали.

Не е нужно да употребявате толкова храна, колкото сте свикнали да употребявате. Телата ви трябва да бъдат максимално облекчени, за да могат да вибрират на по-високите честоти.

Иначе ще боледувате и ще се чувствате зле, и ще бъдете принудени в крайна сметка да последвате моите съвети, но ще мине много време, а аз ви предлагам да се готвите още сега.

Учението за очистване на вашите фини тела е давано достатъчно по-рано в нашите послания и на мен не ми се иска да губя време за повтаряне на преминатото.

Особено ви препоръчвам да се обърнете към диктовките на възлюбения Кутхуми, в които той нагледно ви показва как да се откажете своите некачествени мисли и чувства.

След като се научите да регулирате обменните процеси в своите тела в новия енергиен диапазон, телата ви ще придобият особена изтънченост. И скоро след това ще започне етап, когато физическите тела няма да ви бъдат нужни повече за по-нататъшната еволюция. Точно така, както ние продължаваме своята еволюция без физически тела.

Трябва да ви кажа, че правилното хранене и правилният начин на живот, разбира се, играят значителна роля за вашето развитие, но на преден план е разширяването на съзнанието ви, способността ви да вмествате по-обемни неща, да излизате извън привичните рамки на догмите.

Ние, Възнесените Владици, винаги сме смятали за необходимо условие това, че стремящият се, на определен етап от своя Път обезателно трябва да посвети живота си на служене на еволюцията на Земята, като застане на стъпалата на нашата земна Йерархия. Това Учение за Пътя на Посвещенията също ви е дадено изчерпателно и сега няма да се спирам подробно на него.

Както виждате пред вас има достатъчно поле за работа и над себе си, и над своето съзнание, и за оказване на помощ на вашите близки.

Затова не ни се оплаквайте, че няма с какво да се заемете и не знаете какво да правите.

Просто прочетете отново тази моя диктовка и другите диктовки на Владиците, които даваме чрез нашия посланик от гледна точка на това, какво Те конкретно ви препоръчват да използвате в своя живот. Вземете лист и хартия и препишете всички съвети и препоръки.

След това поставете плюсове на точките, които сте изпълнили или към чието изпълнение сте пристъпили.

Аз съм уверен, че след тази проста операция ще си направите правилните изводи.

Аз дойдох да дам наставления в този ден. АЗ СЪМ Заратустра

www.sirius1-bg.net

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: